Pop_Up-Bedrijfsvideo-OnzeSmaak

Bekijk & proef onze smaak!

Hero sfeervisual Hazeleger fotos 13062022313

Snijden

Wij snijden de kaas in verschillende vormen, formaten en gewichten. Van rechthoeken tot driehoeken en ronde plakken. Van groot tot klein.

Hoe het snijden
in zijn werk gaat

Wij adviseren klanten graag over de mogelijkheden voor het product dat zij in gedachten hebben. We denken mee over de vorm, het formaat en het gewicht van de kaas. We snijden wigstukken, plakken, schuitjes, industriële blokken, halve kazen en rechthoek stukken. Ook bijzonder maatwerk is mogelijk.

Hoe het snijden <br> <span>in zijn werk gaat</span>

Wij snijden in verschillende vormen

We snijden de kaas in plakken of stukken. Binnen deze kaders zijn er allerlei verschillende vormen, formaten en gewichten mogelijk.

Wigstukken

Wigstukken

Stukjes uit ronde kaas vanaf 150g e tot onbeperkte grootte

Plakken

Plakken

Vanaf 1 plaks tot 2kg in verschillende gewichten en formaten

Schuitjes

Schuitjes

Halve wigstukjes of “swedisch cut” uit ronde kaas van 100g e tot ca. 750g

Industriële blokken

Industriële blokken

Snijpalen of hotelblokken uit rechthoeken van ca. 1,5kg tot ca. 7,5kg

Halve kaas

Halve kaas

Halve ronde kazen uit 4/5kg of 12kg model

Rechthoek stukken

Rechthoek stukken

Stukken uit rechthoeken van 50g e tot ca.450g

Van snijden tot distributie

Bekijk wat wij doen in elke stap van het proces.

Snijden

De productie start met het snijden van de kaas. Dat kan in plakken, stukken, schuitjes of industriële blokken.

Verpakken

Na het snijden wordt de kaas vacuüm of onder beschermde atmosfeer verpakt. We houden hierbij rekening met de gebruiksfuncties en de presentatie van de verpakking.

Inpakken

De verpakkingen worden in een krat, transportdoos of displaysdoos gedaan. We selecteren de juiste omverpakking op basis van de bestemming en functie.

Distributie

Als laatste zorgen we ervoor dat het product op de juiste bestemming komt.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Algemeen